SJUK!

Tog ett tag innan jag somnade igår, saknade det där vanliga samtalet. När jag väl gjorde det vaknade jag av att det small i disken. Var bara diskborsten som ramlade ner men jag skvatt som fan och hjärtat slog nog i 180. Jag trodde nästan det skulle hoppa ut en sväng. Livrädd låg jag och funderade på vem jag kunde ringa, men jag sket i det och somnade om till slut.

Har så fruktansvärt tråkigt idag. Pappa ringde förut och frågade om jag inte skulle komma hem och jag har nog aldrig velat sätta mig i bilen så mycket som då. När ska klumpen i magen försvinna egentligen? Det känns inte alls som att jag är den där.. personen längre. Vet inte hur jag ska förklara och det är nog inte meningen att jag ska kunna det heller. Vill bara få känna tryggheten igen.
Just nu ligger jag iallafall här och roar mig med Björn Gustavsson. Han kan det där med att pigga upp han. Som när han ska hosta, eller börjar sjunga själv helt hetsigt, ahh vad kan man göra förutom att skratta.
NO ONE

Jaha, helgen var fin som alltid. Ute i lördags bland annat, delade på 3 liter vin på ungefär 2 timmar, gick ut en sväng, snodde en hundring och gick hem. Men kul hade jag.
Igår hade jag min första kund i skolan, och det gick jätte bra. Hon blev nöjd och jag blev nöjd. Sen kom jag hem, tänkte äta tacos men höll på att bränna ner hela köket - och jag lovar, jag ljuger inte. Såg inte till andra änden på lägenheten för all rök. Så jävla värdelös..
Idag var jag assistent åt en som hade kund. Skulle göra slingor och dom blev ju bra. Sen har jag haft ont i halsen ett par dagar och var förkyld idag så gick hem vid lunch. Har inte orkat göra något alls sen dess förutom värmt gröt. Måste egentligen till skolan imorgon, har en spabehandling och brynfärgning + plock. Men får se hur jag mår.

Just nu har jag ju ingen lust alls iallafall. Hela kvällen håller på att gå helt åt helvete så bäst jag kryper ner och försöker sova, även fast det inte kommer gå så bra.
När tar tårarna slut?

EGEN HÅRVÅRD!

Vilken rolig dag! Klippte korta damfrisyrer idag och fan vad kul det var. Blev himlans snyggt. Sen klippte vi yttre design på herr, lite svårt men blev bra det också. Tränade kam & sax idag också, det behövs för det är svårast just nu.

Imorgon är det egen hårvård äntligen. Har bestämt mig för hur jag ska klippa och färga nu efter ett jäkla velande. Men det ska nog bli coolt! Om Jessica sköter sig vill säga ;) Annars vet man ju aldrig hur resultatet kan bli. Men hon är så duktig så. Sen ska jag försöka fixa henne snygg också men de fixar ju jag lätt de. Eller.. jo, klart jag gör.

Sen efter det, förhoppningsvis snygg i håret, åker jag hem. Kan det bli bättre? Längtar..

Oj förlåt. Sprutade jag dig på ryggen nu?