Madrassleverans och invigning på cykeln

Ja häromdagen fick vi ge oss ut på jakt efter en ny bäddmadrass eftersom vår kära katt bestämde sig för att pinka på täcket och igenom på hela bäddmadrassen. Och såklart var inte vår tvättbar. Iofs var det dags för en ny då den inte var så jättefräsch längre i och med att det inte gått att tvätta, men alltid tråkigt med mer utgifter när man inte räknat med dem. Så igår fick vi hem en ny, fräsch som man kan tvätta överdraget på, och hade längtat efter att få lägga mig på en ny gosig efter att ha sovit två nätter direkt på bottenmadrasserna. Men var den lika mjuk och go som i affären? Nej. Såklart inte. Snarare ganska hård. Men jag hoppas den mjuknar efter ett tag. Eller att den gör det väldigt snart faktiskt.
 
Hur som. Idag klev vi upp, gjorde en dunderfrulle och sedan gick vi ner och monterade på lite grejer på cyklarna och drog ut och åkte i 30 min. Skulle mest känna på cykeln, lära mig växlarna osv och känna av hur ryggen kändes men vi fick till ett litet bra pass ändå. Visst ryggen kändes men inget som inte gick att hantera. Dock får vi byta ut sadlarna för efter 10 min hade jag så ont i arslet så varenda gupp var en pina. Haha! Men kul var det. Längtar tills vi kör premiären i skogen  på skutberget. För satan vilken effektiv träning :)
 
Förövrigt har vi lagt om kosten lite hemma och efter att ha ätit godis, dricka och chips nästan varje dag förut så har vi fredag och lördag som vi får äta på. Och frukosten består numer av ägg, juice, kvarg och havregrynsgröt. Mitt obligatoriska oboy glas på morgonen är alltså borttaget och en dag på helgen endast får jag ta oboy. Det var hemskt de första dagarna men nu är suget efter oboy borta :) Pizza blir en gång i månaden numer och vi har väl nu klarat av tre veckor. Känner mig så fräsch på insidan istället för fet som man gjorde emellanåt efter att ha tryckt i sig massa onyttigheter. Och att ha blivit av med sockerberoendet i princip helt är himla skönt! 
 
Nu blev det ett herrans långt inlägg men så kan det bli ibland. Nu ska jag strax få åka sista sträckan in till Karlstad och åka hem. Trött tjej just nu. 
Ha deeee.
 

Hemma igen!

Vi är hemma! Det har vi visserligen varit i snart tre (!!!) veckor. Sinnes vad tiden flyger iväg! Vi hade iallafall världens bästa vecka, runt 35-40 grader varmt och bara lugnt och skönt. Massa sol och bad såklart. Ska lägga in alla bilder på datorn och sen lägga ut här någon dag och berätta mer om resan! Nu är man ju dock ännu ner ressugen än man var innan, så frågan är vart nästa resa ska gå? Har lite idéer och planer men vilket ska man ta först?
 
Nåväl, hann vara hemma en vecka och tre jobbpass innan jag var och inhandlade nya inlines och en mountainbike. Skyndade mig hem och skulle ut på en inlines tur, helt i extas över mina nya grejer. Hann runt hörnet på huset innan jag fick för hög fart och ramlade baklänges och hamnade på svanskotan med benen rakt upp i luften. Ja, det gjorde lika ont som det låter. Så med skrapsår på skinkan, ett bortdomnat arsle och en öm handled fick jag masa mig tillbaka in i lägenheten. Där låg jag sen i närmre en vecka. Nu är det snart två veckor sen och jag har fortfarande ont men nu kan jag åtminstone gå och jobba. Springa, hoppa och andra aktiviteter får vänta lite till. Jag har inte tid med dethär, jag har ju en cykel jag vill ut i skogen och få testa. Köra slut på benen ordentligt. Men men, snart så! Hoppas jag.
 
Ta mig tillbaka!