TURKEY BABY!

Äntligen! Nu är det mesta bokat, betalt och klart. Den 10e september är vi påväg till Turkiet och två veckors semester i Alanya. Bara jag och D ♥ Längtar så jag tror jag spricker. Det är så välbehövligt att få komma bort lite och vi är såå värda det om jag får säga det själv.
 
Det kommer bli så himla underbart. Sol, bad, drinkar, god mat, party, mys och bara ta hand om varandra. Vi ska även åka ut på en havsfisketur en dag, hyra vattenskoter, snorkla och haha ja, vi har massa planer så vi får väl se vad vi hinner med! Älskar Alanya och alla möjligheter.
 
SA JAG ATT JAG LÄNGTAR? Det är faktiskt bara 41 dagar kvar.
 
 
 

29e juli 2012

Soooolen skiiiiiner! MEN jag sitter på bussen på väg till jobbet! Härliga tider. Var faktiskt väldigt längesen jag åkte buss. Känns lite som man är 17-18 år igen och påväg till skolan. Kan faktiskt sakna den tiden ibland, allt var så lätt då! Men den här kvällen går förhoppningsvis snabbt, så är det bara dagen imorgon, sen väntar två lediga dagar och min födelsedag! :) Njut av dagen om ni är lediga!

28e juli 2012

Ligger nerbäddad i sängen en lördagsnatt medan alla andra är ute och roar sig. Men så är det när man är en hårt arbetande kvinna och jobbar helg. Är helt ärligt inte ett dugg avundsjuk på de som är ute och absolut inte på de som är på fryksdalsdansen i blötan. Dessutom mår jag bättre än alla andra imorgon samtidigt som jag tjänar pengar istället för att slösa bort dom. Cash.... is king :) Eftermiddagen och kvällen på jobbet idag flög iallafall iväg. Sällan vart med om att en jobbdag har gått så fort. Nu är det bara två dagar kvar innan jag ÄNTLIGEN är ledig två hela dagar på raken!! Menmenmen, nu ska jag slappa en stund och lite senare får jag sällskap. Godnatt! Och hoppas ni har en bra kväll.