Något att se fram emot

Om lite mer än en månad sticker vi iväg till Göteborg igen. Ser så mycket fram emot det! Vi hann knappt komma hem förra gången innan vi bokade igen. Man behöver något att se fram emot, speciellt under hösten. Denna gång ska Selma bli med och såklart att hon ska ha en egen resväska då. Jag har haft en annan i sikte ett tag men när denna dök upp på Dollarstore så fick vi göra oss en utflykt dit idag. När Selma går under smeknamnet Sälen här hemma emellanåt är det klart hon ska ha en säl på väskan.

Denna kommer bli toppen för henne att dra runt på med favoritkaninen och pyjamasen nedpackad :-) 

På tal om Göteborg, planen är att strosa runt lite när vi kommer ner innan vi checkar in på hotellet och mot eftermiddagen/kvällen går på jul på Liseberg. Däremot andra dagen är vi lite kluvna vad vi ska hitta på. Lutar åt universeum i nuläget, men är det någon som sitter på något supertips på något ännu roligare man kan hitta på med en 18-månaders så är alla tips välkomna :-)

Sen vi kom hem från dagens lilla utflykt så har vi varit på vårt första föräldramöte. Känns så stort! :-) Morfar var här under tiden och misstänker att han fick svettas ordentligt åtminstone en gång under den timmen 😅

Nu sover hon lilla guldklimpen och vi ska bara bädda ner oss i soffan. Imorgon och hela helgen väntar jobb, så denna dagen med familjen var välbehövlig och bättre uppladdning kan man inte få!

Måndag

Hej hallå! Herregud vad veckorna går fort nu. Vi har haft en del för oss men även varit hemma med Selma som varit risig. Förra veckan var hon tillbaka på förskolan och under helgen har hon varit förkyld. Inatt vaknade vi kl 02 av att hon hostade och var jättehes. Och såklart ledsen. Hon har säkert ont i halsen stackarn. Till slut somnade hon om iallafall och sov till 08.30 imorse. Och gör hon det är hon inte helt 100 kan jag säga. Så idag är hon och Daniel hemma, jag är iväg och jobbar, även jag förkyld och aningens ont i halsen. Men det får gå. Imorgon är jag ledig och får kurera mig :-) 

Sedan får vi se hur veckan artar sig. Förhoppningsvis kan vi gå iväg till jobb och förskola på onsdag. Daniel har ju fått jobb också så nu har en helt ny vardag börjat, mycket pusslande för att få ihop det med barn och hund. Men än så länge funkar det riktigt bra iallafall!

Denna veckan ser hittills ganska lugn ut. Förra veckan var det jobb, vi var på Arvika badhus (superbra för små barn kan tilläggas) och även Leos lekland. Så kul! 
Helgen är helt oplanerad, och jag är ledig. Så jag ser väldigt mycket fram emot att ta helg på fredag förmiddag redan nu. 

Nu är det snart slut på rasten. Ska försöka kika in här lite oftare, igen! Skam den som ger sig :-) 

Ute i lekparken har vi varit en del också, även myst inne i soffan och läst böcker. Perfekt att växla emellan tycker jag!