NYÅRSAFTON!

Gott nytt år på er allihop! Förfesten började lite lätt igår kväll, men med en paus på några timmar nu så ska vi fortsätta, heeela natten. Nu ska vi dra oss upp mot Christian och käka mat, grilla ska vi göra vad jag har förstått, och sen blir det fest där. Manne fyller 20 också så vi slår ihop allting. Kommer bli riktigt kul.

Hoppas alla får en trevlig kväll! :)

GOD JUL!

Lite halft i efterskott sådär. Men bättre sent än aldrig och jag har varken haft tid eller lust att skriva nåt. Julen har iallafall varit bra, jag fick bland annat;
•Sodastreamer, pengar, pyjamasbraller, kaffekopp, grillbestick, Abba-singstar, Lotta på bråkmakargatan-DVD & massa mer av mamma och pappa
•Brödrost av Mia
•Handdukar, grillpanna & sängkläder av Magnus & Jessica
•Flatliner av Angelica
•Ramar, ljuslyktor och halsband av Sonja
•Pengar av både Ruth och morfar
Så jag är nöjd. Nu väntar jag bara på att få flytta in :)

Juldagen då, blev väl inte riktigt som vi tänkt oss men jag hade riktigt roligt ändå. Angelica och Millan blev hemkörda alldeles för tidigt så jag fick helt enkelt fortsätta ensam med Manne och Christian. Sen blev det film i fredags hos C, och igår eftermiddag åkte jag och Angelica till Sysslebäck för att hälsa på i en stuga, tror jag somnade 05 imorse. Men det är jag ju ganska van vid så det var inga större problem. På vägen hem var vi iallafall jätte hungriga och allt var stängt såklart mitt i natta så Christian och Manne åkte och mötte oss i Sunne med lussebullar, kakor & festis. Så vi satt på en parkeringsficka och fikade med dom och klockan var väl sisådär 03. Fint! Mycket bra kväll. Jag gillar't ;)

Ikväll föreslog M att vi skulle se på film.. seriöst! Så vi får väl se om han kan hålla det. Jag tror & hoppas det.MERA TV-SPEL!

Johopp.. nätterna blir bara längre, och längre.. och ännu längre! Men det har ju haft sina orsaker om man säger så! Ikväll blev det iallafall tv-spel igen, dock inte i kil den här gången utan jag höll mig i stan. På Herrhagen närmare bestämt. Vet inte hur många spel vi hann under dom timmarna jag var där! Allt från lite hockey, till fight och ett annat knasigt spel som han satt och försökte förklara för mig hur det gick till, jag fattade nada, men ändå utklassade jag honom gång på gång! haha. Han tyckte ju det va helt sjukt, jag använde inte ens alla funktioner förrän vi typ spelat det där i säkert 1 timme. Jag kallar det skicklighet! Men han kom ikapp till slut, efter 13x3 omgångar, och det blev lika så vi körde en avgörande, och vem vann? Jag! Så han va lite putt när jag åkte men... Next time!

Men imorgon kväll tänkte jag kanske hålla mig hemma. Dricka lite glögg för första gången iår kanske, äta lite pepparkaka och känna av julstämningen här i huset. Har knappt hunnit märka av den än. Men jag får se, jag kanske ska försöka få en uppesittarkväll med en annan herre som inte alls är nöjd på mig just nu. Och jag förstår verkligen inte varför när vi ändå i princip avslutat allting och han inte vill något? Och ja, jag bryr mig & det kommer jag alltid göra på ett eller annat sätt, så försök inte få mig att inte göra det.

Släcka kanske vore... snart! ;) Måste ju vara fit for fight för att åka ut och slåss på Bergvik om ett par timmar. Jag har tre julklappar kvar! Men godnatt då, eller godmorgon snart!