Tisdag!

Och här swishar dagarna bara förbi!

Helgen flög iväg den också, jag och Selma hängde ihop mestadels, besökte mor och far på lördagen, tog en promenad hos dom i solen, söndagen var det riktigt skitväder men vi trotsade det för korvgrillning i Mariebergsskogen med mamma, brorsan, Malin och deras lilla Olivia. Tog som vanligt ett varv bland djuren och avslutade med att gunga i lekparken, något som Selma inte direkt uppskattade denna dagen. 

Nya veckan inledde vi med ett besök på bergvik med syster och hennes små kottar. Selma fick lite vårmössor. Så fina och älskar den gröna färgen på den ena! 
Idag har vi hängt med Johanna, hennes lilla Vera, Malin och hennes Fabian. Så kul att man kan träffa nya vänner så sent i livet! =) Vi fikade, tjötade och bebisarna, som inte är så mycket bebisar längre, åt på leksaker och upptäckte varandra lite mer. Så roligt nu när de är mer med! Sen tog vi en timmes promenad så alla tre fick sova innan jag traskade hem, full av ny energi. 

Nu slöar vi i soffan, ska väl snart slå på en film. Selma sover sen en kort stund tillbaka. De senaste två kvällarna har hon sovit betydligt bättre, peppar peppar, kanske att det kan återgå till det normala nu! 

Hoppas ni också har fått en fin start på veckan ♡

Korvgrillning i söndags och Selman sov gott i vagnen under tiden!

Klappa händerna!

Herregud hur löjlig man blir när ens barn lär sig något nytt! Det är så världen stannar upp och man vill ringa till nyheterna, typ. Imorse när Selma satt och åt gröt så klappade jag i händerna varje gång hon tog en tugga. Såg att hon satt och studerade mig lite grann och plötsligt sätter hon upp sina söta små händer och gör likadant. Trodde jag skulle spricka av stolthet. Så idag har dagen gått åt till att klappa händerna, ungefär. 


Häromdagen började jag jobba lite smått igen. Var iväg mellan 14-23 och fräschade upp minnet lite så nu är jag redo att hoppa in vid behov och när det passar. Känns skönt med lite extrapengar och spara lite föräldradagar.

Nu sover förhoppningsvis Selma för natten och vi ska kika film en kort stund innan vi gör detsamma. 
Nattningarna just nu är inte alltför roliga och det blir väldigt lite tid över till bara oss två. Men det är bara härda ut, någon gång vänder det väl tillbaka till det normala :-) Fördelen just nu är istället att hon, när hon väl somnar, sover hela natten. Man får se det positiva i allt!

Ha en fortsatt trevlig kväll.. och imorgon, f r e d a g ! 

(Edit: Selma är vaken. Igen! Kampen fortsätter! Film verkar återigen få bli en annan kväll)

En morgon när jag skulle plocka upp henne hittade jag henne såhär. Den här damen är allt annat än stilla just nu! 😊

Mystorsdag

Idag har vi inte gjort många knop. Växlat mellan att mysa i sängen och ligga på golvet i Selmas rum, tittat på babblarna, läst bok och lekt med alla hennes leksaker. Välbehövligt! Vissa nätter blir lite sämre med sömn än andra och då duger såna här dagar alldeles utmärkt!


Imorgon står storstäd och storhandling på menyn innan fredagsmys och D är ledig! Ska även fixa upp en hylla i Selmas rum.
Längtar ♡

Hur fin är inte Selmas nya mjukisdress? Passade på när Livly hade rea. Deras kläder är verkligen så fina. Och kvalitén 👌