Tisdag!

Och här swishar dagarna bara förbi!

Helgen flög iväg den också, jag och Selma hängde ihop mestadels, besökte mor och far på lördagen, tog en promenad hos dom i solen, söndagen var det riktigt skitväder men vi trotsade det för korvgrillning i Mariebergsskogen med mamma, brorsan, Malin och deras lilla Olivia. Tog som vanligt ett varv bland djuren och avslutade med att gunga i lekparken, något som Selma inte direkt uppskattade denna dagen. 

Nya veckan inledde vi med ett besök på bergvik med syster och hennes små kottar. Selma fick lite vårmössor. Så fina och älskar den gröna färgen på den ena! 
Idag har vi hängt med Johanna, hennes lilla Vera, Malin och hennes Fabian. Så kul att man kan träffa nya vänner så sent i livet! =) Vi fikade, tjötade och bebisarna, som inte är så mycket bebisar längre, åt på leksaker och upptäckte varandra lite mer. Så roligt nu när de är mer med! Sen tog vi en timmes promenad så alla tre fick sova innan jag traskade hem, full av ny energi. 

Nu slöar vi i soffan, ska väl snart slå på en film. Selma sover sen en kort stund tillbaka. De senaste två kvällarna har hon sovit betydligt bättre, peppar peppar, kanske att det kan återgå till det normala nu! 

Hoppas ni också har fått en fin start på veckan ♡

Korvgrillning i söndags och Selman sov gott i vagnen under tiden!

Kommentera inlägget här :