Gott nytt år!

Efter några timmar i Mariebergsskogen där vi bland annat ätit korv och tittat på djuren ska vi nu börja förbereda oss för kvällen! Vi ska hem till min bror och hans familj och äta gott och skåla med bubbel. 


Kan sammanfatta 2016 som det bästa året hittills. Kommer se tillbaka på året med stor glädje och stolthet. Att bli mamma är det största jag varit med om och i samma stund som Selma föddes, i samma stund började livet på riktigt. 
2016 är året jag blev rikast i världen! ♡ 
Nu siktar vi mot ett minst lika bra 2017. Nya äventyr, nya utmaningar och nya möjligheter. Första hela året som familj, och vi har så mycket roligt framför oss!

Gott nytt år mina fina vänner & läsare. Hoppas ni får ett fantastiskt avslut och en fin början på det nya året.  

Selmas klänning för kvällen!

God fortsättning!

God fortsättning och hoppas ni haft en mysig jul allihop! Vår har varit toppen, förutom att Selma blev snorig lagom till julafton och hade det lite kämpigt med sömnen men trots det tycker jag hon har hållit humöret uppe och varit så duktig! 

Julafton tillbringade vi hemma hos mina föräldrar med hela min familj och igår var vi i Kristinehamn hos Daniels mamma och moster. Vi har blivit så bortskämda allihopa med superfina julklappar, framför allt Selma såklart men även vi. Jag fick bland annat en mjukisdress som jag snabbt hoppade i igår och funderar på att bosätta mig i, så skön och ska unna mig lite mer fina myskläder som matchar så man slipper skämmas om man råkar få oväntat besök! 

Idag har vi kikat mellandagsrean på Babyproffsen. Annars varit lugnt, varit slitsamt för oss alla med allt julfirande och lite halvdant med sömnen så jag slumrade lite i soffan för en stund sen och nu sover Selma. Dum tid för henne att sova egentligen men vi låter henne få sova när hon vill sova just nu, rutinerna kommer vi tillbaka till så småningom när hon är helt återställd igen :-) 


Hur som helst är vi supernöjda med julhelgen och första julen som familj blev precis så mysig och bra som jag hade föreställt mig. Bästa julen sen jag själv var liten! Nu siktar vi in oss på några lugna dagar hela familjen, så skönt och mysigt att Daniel har lite julledigt, innan det är dags för nyårsfirande :-) 


Dopparedagen

Så var den här! Klockan är nu efter midnatt och det är julafton. Vi har, efter att ha fixat sista klapparna, städat och ätit tacos, haft uppesittarkväll framför bingolotto med massa gottis och avslutade med gåsmamman, sista avsnitten. SÅ bra! 


Hur som, snart dags att ta natten så vi orkar med morgondagen. Ser fram emot det så! Vakna och smyga upp hela familjen och öppna varsitt paket vid granen :-) Kommer bli den bästa julen sen man själv var liten! 

Godnatt fina ni som läser, och hoppas ni haft en bra start på julhelgen 🌟

Selmas fina lightbox hon fick i doppresent. Älskar den!