Äckligt varmt!

Alltså, det är nästan för varmt idag! Haha. Jag vill ju så gärna vara ute, men jag gjorde mig iordning direkt imorse för att slippa stressa sen när jag ska till Angelica och grilla. Då vill jag ju gärna inte vara ute nu och bli svettig och äcklig, men jag borde ta vara på solen. Jag behöver färg!

Balklänningen börjar bli mer och mer färdig, jag ska gå och stryka på alla pärlor nu snart! Sen ska vi börja med studentklänningen, löshåret är köpt och studentbiljetten till Nöjes är köpt. Det känns att det närmar sig!

Jag ska åka mot Sofie om en liten stund för vi ska kolla på hotell och sånt till resan. Jag hoppas det blir bokat idag, det skulle kännas så skönt och roligt! Tänk att få åka iväg och bara ha kul med henne, det kan väl inte bli så mycket bättre?

Glöm inte att vi är tvingade att vara med på studentfrukosten av en av våra fyra lärare! Dream on säger jag bara! Jag kommer inte dit. Varför ska jag umgås med folk som inte ens hälsar liksom? Ne du, glöm det.

Jag ska nog kila ut en stund ändå, men först pärlorna :)
None

Sommarschema!

Ja äntligen, idag fick jag det! Och på midsommar så JOBBAR JAG! Skoja inte att jag är förbannad. Jag sa att jag ville vara ledig och hon skulle försöka se över det. Så jag fick ledigt på midsommarafton, MEN jag jobbar 07.00 på midsommardagen!!!! Då kan jag väl lika gärna jobba midsommarafton också, för jag skiter väl i maten! ÅHHH. Där sket sig hela min sommar, för jag är inte ens långledig så jag kan åka nånstans! Det här irriterar mig. Får helt enkelt nöja mig med att få väldigt, väldigt bra betalt den helgen och längta tills jag och Sofie drar till Turkiet istället. Om ens det blir av?

Och utbildningen, eller "introduktionen", idag var det tråkigaste i hela mitt liv. Mest repetitioner från skolans sista år och sånt jag ändå inte lyssnade på. Jag vet väl förfan hur man ska beté sig mot arbetskamrater och jag vet inte hur jävla många gånger jag har hört om basala hygienrutiner nu. Det värsta är att det är en dag till imorgon! Ska ta kort till en id-bricka och så, åhej vad kul. Jag som älskar kort! Men det bästa är väl att jag får betalt för 8 timmar, det kanske är värt det då?

Hann med pizza igår iallafall, det blev på Opera och fan vad gott det var. Jag rullade nog ut därifrån!

USCH! Jag är för arg för det här.
HEJDÅ FÖRIHELVETEEE!
None

Hetsig dag

Jaa.. Lite iallafall :) Först skolan, sen vidare mot Kil för att äntligen inviga solariumet iår! Nu jäklar ska jag få lite färg. Sen äntligen har jag bokat tid för färgning och klippning nästa vecka, blev i Kil på Kharma faktiskt. Vet ingen annanstans där dom är bra så, det blir nog bra! Nu behöver jag bara bestämma färg? Hm.

Sen bort till Mia, med henne när hon gjorde slingor hos frissan & sen hem. Nu precis kört mamma ner till stan, ska hämta henne sen ikväll också. Hon är på krogrunda. Så ska jag hinna med att äta med Andreas om en timme eller två! Herregud. Nu slängde jag mig i duschen.

Herra!
None