Trött lördag

Ungefär så ser denna lördagen ut. Mamma ligger halvdäckad och Selma klarvaken, sprattlar och pratar. Och nåde om jag försöker somna ifrån henne i några minuter.
Vi har återigen en tjejhelg jag och skrutt, mannen är och tävlar i SM i fiske och Charlie är på en weekend hos sin moster! Ända från igår morse till på måndag eftermiddag ska vi klara oss själva. Det kommer vi såklart klara galant men alla ni ensamstående, heja er!

Vi började iallafall ensamheten igår med att lämna Charlie hos syster. Där passade vi på att gå ut i skogen och plocka lite blåbär. Dock var det inte det lättaste med Selma sittande på magen.
Sen åkte vi vidare till bästis och Halvar som bjöd på grillat innan vi spelade kortspel och åt godsaker. Klockan drog iväg rejält och vi var hemma 01.30 ungefär, då hade selma tagit natten sen ett tag tillbaka. Tog hand om lite disk, pumpade ur tuttarna innan jag däckade runt 02.30.

Så idag gör vi som sagt inte många knop. Efter flera försök till en powernap ger jag nu upp, tänker sätta S i hennes bärsele en stund, gå ut med soporna och sen får hon hjälpa till att vika tvätt. Kvällen är oplanerad hittills men tänker nog sätta tänderna i mitt weekendsurvival-kit som D kom hem med i torsdags, bestod såklart av en chokladkaka och lösgodis. Han vet hur man gör sin sambo glad han. Min skvallertidning och serier ligger högt i kurs också. Låter som en bra plan!

Hoppas ni har en fin helg!

Kommentera inlägget här :