30e augusti - 1a september

Bästa helgen på länge!
Tidigt i fredags morse åkte vi mot en weekend i Göteborg! Kom fram strax före lunch och installerade oss på hotellrummet.
Sedan gick vi till universeum, vidare till nordstan för mat och shopping, tillbaka till hotellet och bada bubbelpool och avslutade sen dagen med italiensk pizza på en mysig uteservering :)
Lördagen tog vi sovmorgon! Gick sen ner och åt hotellfrukost, slappade en stund på rummet och sen blev det liseberg för hela slanten! Sprang runt där inne i 10 timmar ungefär och åkte karuseller. Spelade massa på hjul också men som vanligt är vi inga värre turmänniskor utan vann lite småsaker! Hade väldigt tur med vädret också då det sprack upp och blev riktigt varmt och solen sken ända tills den gick ner och alla mysiga lampor tändes!
Söndag ringde klockan tidigt, dags att åka till Ullared som avslut på denna resa! Tycker det är så kul att åka dit och att äntligen även få med mig D var ju höjdpunkten! Blev massa shopping såklart och 7 timmar senare var vi ute, helt slut! Tog nog 5 min så sov jag i bilen. Haha!

Tack för denhär helgen! Det var så välbehövligt och jag ser redan fram emot en repris :)

Kommentera inlägget här :