Pump it

Detta är alltså vad vi har pysslat med idag. Det är både min och Daniels första pumpa någonsin så den ser lite ut som den gör. Men mysigt blev det här inne i stugan minsann.





Nu är det dags för FREDAGSMYYYYS! Vi ska bara komma överens om vad vi ska äta. Sen blir det mat, idol, cider och annat gottis. Och mys också då såklart. Men det förstod ni nog. Ha en trevlig fredagskväll allihop!

Kommentarer :

#1: Kristin

haha, nice pumpa! :)

jo jag vet, men jag har liksom gett upp. finns ju inga jobb att söka som skulle passa mig, känns det som. och sedan det man söker får man inte ens svar från.. jag har sökt andra jobb ända sedan jag började på ica. för jag ville inte bli kvar där. men det känns som det är omöjligt för mig... :( har ju inte kommit längre som du vet. sitter ju fortfarande där... ska sluta vara negg, men jag mår verkligen inte bra på jobbet. skämmigt att skriva det i bloggen också, men jag kunde bara inte hålla mig, har skrivit det så många gånger men sedan suddat ut det... nu ville jag baskemig publicera det...

skulle ju vara en dröm. men då måste man nog verkligen kämpa. känns som det redan finns så mkt konkurrens i stan.. men visst vore det kul!

ha en trevlig kväll i möra!

skriven

Kommentera inlägget här :